Palvelut yrityksille

Tarjoamme Lapinlahdesta käsin erilaisia elämyspalveluita ja luontoaktiviteetteja niin pienille kaveriporukoille kuin yrityksille ja isoille tapahtumajärjestäjille. Toiveista, tarpeista ja turvallisuudesta huolehtiminen on erityisen tärkeässä asemmassa retkiemme suunnittelussa. Toteutamme ohjattuja retkiä ja palveuitamme tilauksesta eri puolille Suomea. 

Teemme yhteistyötä mm. joogaohjaajien, puhe ja draamataiteen opettajien, kuntosaliyrittäjien, fysioterapeuttien kuin kansanparantajien kanssa. Elämyksellinen ja monipuolinen ohjelmakokonaisuus esimerkiksi TYHY-päivään pystytään rakentamaan teille hyvinkin nopeasti. 

Voimme lähteä kanssanne esimerkiksi kansallispuistoon (Nuuksio, Teijo, 

Sipoonkorpi), jossa tutustumme puistoon merkittyjen reittien lisäksi myös hieman sivupolkuja pitkin. Luomme päivään ohjelman, joka halutessanne voi olla joko täysin rentouttavaa luonnossa oleilua tai aktiviteettejä, jotka haastavat itseä ja ryhmäyttävät teidät vahvaksi ja toimivaksi tiimiksi päivän aikana.

Tutustu tarjoamiimme retkiin ja ota yhteyttä niin teemme juuri teille sopivan elämyksen. 

Esimerkki päivästä Lapinlahden sairaalassa.

Aamupäivällä tarinan kerronta työpaja Ilkka Hautalan opastuksessa:

Tarinankerronta on jokapäiväinen työkalu ja syvä taidemuoto, jota työpajassa tutkimme hyvin matalalla kynnyksellä. Kaikilta löytyy tarinoita elämästä, jotka ovat hauskoja, viihdyttäviä ja joiden avulla voimme tutustua ihmisiin paremmin. Niiden avulla luomme yhteyttä toisiin, sekä teemme elämästä mahtavaa, koska lopulta meille jää elämästä käteen vain tarinat joita kertoa.
 
Lounaskeitto Lapinlahden lähteellä
 
Melontaretki seurasaaren ympäri, jonka jälkeen sauna lapinlahden sairaalan saunassa. Saunalla nuotioruokaa ja minkä jälkeen iltaa voi työporukka jatkaa omassa rauhassa viihtyisissä Venetsian tiloissa.

 

Virkistyspäivä 

Melontaa ja Pizzaa Saunalla

Järjestämme teille mukavan virkistyspäivän rauhallisessa Lapinlahden sairaalan puistossa. 

Pääsette kokeilemaan melontaa niin kajakeilla, kanooteilla kuin sup-laudoilla kokeneiden oppaiden opastuksella. Melonnassa pääsette syventämään melontataitojanne tekniikka opastuksella, jonka jälkeen teemme noin parin tunnin melontaretken. 

Palaamme takaisin Lapinlahdelle jossa pääsette nauttimaan Helsinkin vanhimman julkisen saunan tunnelmasta. Saunaan mahtuu noin 10 ihmistä kerrallaan ja sauna on unisex kaikinpuolin. 

Oppaat valmistavat napolilaisia pizzoja teille ja voitte nautiskella niitä jatkaen iltaa oman maun mukaan

Tutustu retkeen tarkemmin VARAA PAIKKA

Melontaretki

Kesäisin aurinko viipyy taivaalla myöhäisiltaan saakka värittäen horisonttia ennen vaipumista mailleen. Samaan aikaan rannat hiljenevät luonnon valmistautuessa yön koittamiseen. Ketut ja muut pienpedot lähtevät etsimäään ravintoa ja ilmatilan valtaavat nyt niin hämäräaktiiviset hyönteiset kuin lepakotkin. Äänimaailman puolestaan ottavat haltuunsa alkukesästä kotiutuneet yölaulajalinnut, kuten satakielet.

Urbaani luontommekin siis tarjoaa meille omanlaistaan näytelmää, jota pääsee retkellämme seuraamaan kajakeilla nyt mereltä käsin.

Retken kesto: 3h
Hinta: 50€/henkilö
Retken aloituspaikka: Lapinlahden ranta (Fahlanderin puistokuja)

Sijainti: Lapinlahden sairaala, Helsinki

Tutustu retkeen tarkemmin VARAA PAIKKA

Päivä metsässä

Järjestämme työporukallesi kokonaisvaltaisen metsäretken jonka aikana saatte omatoimiseen retkeilyyn oivallisia vinkkejä ja opitte uusia tapoja valmistaa retkiruokaa. Päivän aikana pääset halutessasi muistelemaan suunnistukseen liittyviä niksejä. Teemme metsässä metsään uppoutumis harjoitteita, joiden avulla pystyt purkamaan arjen tuomaa stressiä ja vahvistamaan immuniteettiäsi sekä oppimaan läsnäoloa. Voit nauttia rauhasta ja kehittää tarkkaavaisuuttasi sekä avautua elämänmyönteisyydelle.

 

Sijainti: Nuuksio, Sipoonkorpi tai Teijon kansallispuisto

Tutustu retkeen tarkemmin VARAA PAIKKA
Telttasauna