Palvelut yrityksille

Ota meihin yhteyttä sähköpostitse niin voimme luoda työporukallesi juuri sopivan työhyvinvointi päivän tai viemme vaikka viikonlopun melontaretkelle. Pystymme järjestämään niin haastavia kuin rentouttavia hetkiä luonnossa.

Teemme yhteistyötä jooga ohjaajien, puhe ja draamataiteen opettajien,kuntosali yrittäjien, fysioterapeuttien kuin kansanparantajien kanssa joten kattava ohjelma pystytään rakentamaan teille hyvinkin nopeasti. Luonnossa voimme haastaa omaa osaamista varmojen ammattilaisten opastuksessa. Turvallisuudesta huolehtiminen on erityisen tärkeässä asemmassa retkiemme suunnittelussa.

Tutustu tarjoamiimme retkiin ja ota yhteyttä niin teemme juri teille sopivan elämyksen. 

Esimerkki päivästä Lapinlahden sairaalassa.

Aamupäivällä tarinan kerronta työpaja Ilkka Hautalan opastuksessa:

Tarinankerronta on jokapäiväinen työkalu ja syvä taidemuoto, jota työpajassa tutkimme hyvin matalalla kynnyksellä. Kaikilta löytyy tarinoita elämästä, jotka ovat hauskoja, viihdyttäviä ja joiden avulla voimme tutustua ihmisiin paremmin. Niiden avulla luomme yhteyttä toisiin, sekä teemme elämästä mahtavaa, koska lopulta meille jää elämästä käteen vain tarinat joita kertoa.
 
Lounaskeitto Lapinlahden lähteellä
 
Melontaretki seurasaaren ympäri, jonka jälkeen sauna lapinlahden sairaalan saunassa. Saunalla nuotioruokaa ja minkä jälkeen iltaa voi työporukka jatkaa omassa rauhassa viihtyisissä Venetsian tiloissa.

 

Telttasauna