Palvelut yrityksille

Tarjoamme Lapinlahdesta käsin erilaisia elämyspalveluita ja luontoaktiviteetteja niin pienille kaveriporukoille kuin yrityksille ja isoille tapahtumajärjestäjille. Toiveista, tarpeista ja turvallisuudesta huolehtiminen on erityisen tärkeässä asemassa retkiemme suunnittelussa. Toteutamme ohjattuja retkiä ja palveluitamme tilauksesta eri puolille Suomea. 

Teemme yhteistyötä mm. joogaohjaajien, puhe- ja draamataiteen opettajien, kuntosaliyrittäjien, fysioterapeuttien sekä kansanparantajien kanssa. Elämyksellinen ja monipuolinen ohjelmakokonaisuus esimerkiksi TYHY-päivään pystytään rakentamaan teille hyvinkin nopeasti ja joustavasti. 

Voimme lähteä kanssanne esimerkiksi kansallispuistoon (Nuuksio, Teijo, Sipoonkorpi), jossa tutustumme puistoon merkittyjen reittien lisäksi myös hieman sivupolkuja pitkin. Luomme päivään ohjelman, joka halutessanne voi olla joko täysin rentouttavaa luonnossa oleilua tai vaihtoehtoisesti aktiviteettejä, jotka haastavat itseä ja ryhmäyttävät teidät vahvaksi ja toimivaksi tiimiksi päivän aikana.

Alhaalta löydät esimerkkejä tarjoamistamme palveluista. Otathan yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin luodaan juuri teille sopiva elämyspaketti! 

Esimerkki päivästä Lapinlahden sairaalapuistossa:

Aamupäivällä tarinan kerronta-työpaja Ilkka Hautalan opastuksessa:
Tarinankerronta on jokapäiväinen työkalu ja syvä taidemuoto, jota työpajassa tutkimme hyvin matalalla kynnyksellä. Kaikilta löytyy tarinoita elämästä, jotka ovat hauskoja, viihdyttäviä ja joiden avulla voimme tutustua ihmisiin paremmin. Niiden avulla luomme yhteyttä toisiin, sekä teemme elämästä mahtavaa, koska lopulta meille jää elämästä käteen vain tarinat joita kertoa.

 
Lounaaksi toiveidenne mukaista nuotioruokaa